Off grid kampeerplek

Op zoek naar ultieme rust? Niets anders horen dan de vogels en het ruisen van de wind door de bomen? Ben jij zo’n vrijbuiter die wel eens écht in de natuur wil zijn om het ‘alleen op de wereld gevoel’ te ontdekken? Boek dan onze off grid kampeerplek!

Midden in ons eigen bos, op slechts 1 kilometer van La Source af, vind je een heuse off grid kampeerplek. Tenminste.. zoals het off grid betaamt vind je er eigenlijk niets anders dan natuur en een fijne plek om je tent neer te zetten. Op een prachtig groen tapijt bieden we jou een unieke plek om te overnachten.

Deze kampeerplek is niet bereikbaar met de auto, dus het laatste stukje zul je moeten lopen. Maar dat is voor een echte natuurliefhebber geen probleem.

Voor het ultieme vrijheidsgevoel bieden we deze plek aan voor één gezelschap tegelijk aan. LET OP: honden zijn hier niet toegestaan in verband met het aanwezige wild!

Heb je interesse? Vul dan hiernaast direct een reserveringsaanvraag in en geef bij de opmerkingen aan dat je de off grid plek wilt boeken.

Voorzieningen Off grid kampeerplek

Koken kan op onze veilige vuurplek en verder ben je voor je overnachting op jezelf aangewezen. Er is dus geen stroom en geen (leiding)water op deze kampeerplek aanwezig. Wel een compost toilet, om alles hygiënisch te houden :-). De echte die-hards nemen ’s ochtends een frisse duik in de natuurlijke bron vlakbij je kampeerplek.

Maar mocht je iets meer luxe willen, dan kan dat ook. Als off grid kampeerder mag je gebruik maken van alle faciliteiten op La Source, dat op een kleine kilometer afstand ligt.

Reserveringsaanvraag

Bedankt voor je aanvraag. Je bericht is succesvol verzonden.
Helaas! Er is iets misgegaan. Probeer het nogmaals.
Off grid kampeerplek
Off grid kampeerplek: Bosweide
Off grid kampeerplek