Als fietsfanaat waan je je in de Cantal in een waar paradijs! Het vulkanische landschap biedt je oneindig veel mogelijkheden tot prachtige, afwisselende fietstochten met de nodige hoogtemeters. Voor de echte klimgeiten biedt de Pas de Peyrol en Puy Mary een flinke uitdaging, maar de beloning als je boven bent is groot!

Peter helpt je graag op weg en weet precies waar je moet zijn om als wielrenner jezelf uit te dagen en te kunnen genieten van prachtige vergezichten en de nodige haarspeld klimmetjes.

La Source de Vie is een uitstekende uitvalsbasis voor wielrenners en mountainbikers. Want in de omgeving zijn ook prachtige mountainbike routes te vinden.

En voor wie dat allemaal nog niet genoeg is, is het ook mogelijk om bij Peter een privé spinning lesje te volgen ;-).

Fietsen in de Cantal

Bike & Relax

Als fanatieke wielerliefhebber (racefiets, mountainbike en spinning) neemt Peter je graag mee voor een prachtige fietsvakantie in de Cantal. Onder de noemer Bike & Relax neemt Peter je mee op een aantal prachtige dagtochten door het afwisselende landschap van de Cantal. Prachtige, rustige slingerweggetjes leiden je naar prachtige vergezichten en uitdagende cols met de nodige hoogtemeters. Meer hierover kun je lezen in onze blog over mijn favoriete fietsrondjes in de Cantal.

Deze vakantie is uitdagend en vraagt het nodige van je conditie. Want 1000-2000 hoogtemeters per rit, daar heb je de nodige ervaring voor nodig. Natuurlijk word je op onze boerderij La Source de Vie goed in de watten gelegd. Je verblijft op een comfortabele kamer, die je deelt met een andere deelnemer.

Ook de inwendige mens wordt goed verzorgd, dus het ontbijt en diner zijn inbegrepen. Als het weer het toelaat sluiten we de week af met een gezellige bbq.

Fietsen met je vrienden groep?

Dat kan! Want wij verzorgen onze Bike & Relax arrangement uitsluitend op aanvraag. Informeer gerust naar onze mogelijkheden en organiseer jouw fietstrip bij ons op de boerderij in de Franse Cantal!

Fietsvakantie in de Cantal, Auvergne Frankrijk

Praktische info

  • Bike & Relax wordt georganiseerd op aanvraag
  • Dagelijks een rit van een halve of hele dag, afhankelijk van de wensen van de groep. Heb je een dag geen zin of extra rust nodig, dan is dat ook prima.
  • Inbegrepen: Verblijf op basis van half pension op onze camping (met eigen caravan of tent), deelname aan alle fietstochten en andere activiteiten.
  • Exclusief: Vervoer naar Frankrijk, reisverzekering, lunches, kosten voor eigen activiteiten.

De kosten voor deelname aan Bike & Relax zijn afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden. We informeren je er graag vrijblijvend over!

Kom je met jouw fiets club fietsen in de bergen?

Klik op de knop en vraag meer info aan!

Fietsvakantie in de Cantal