table d'hôtes Faverolles Auvergne

Gezellig aanschuiven

Table d’hôtes

Aanschuiven voor een heerlijke maaltijd bij je gastheer of -vrouw. Dat is table d’hôtes in een notendop! Als culinaire lekkerbekken laten we je graag mee genieten van heerlijke afwisselende gerechten. Eet je gezellig met ons mee?

Wie te gast is bij La Source valt met zijn/haar neus in de boter! Als enthousiaste hobbykok kun je Esther niet blijer maken dan wanneer ze mag koken. Regelmatig organiseren we gezellige aanschuifdiners, ook wel table d’hôtes genoemd in Frankrijk.

De table d’hôtes vormt een belangrijk onderdeel van de Franse eetcultuur. Het betekent letterlijk ‘de tafel van de gastheer/vrouw’, heerlijk aanschuiven en mee eten dus. Aan een lange tafel, samen met andere gasten, je culinair in de watten laten leggen!

Ons menu is wisselend, maar altijd met zoveel mogelijk verse groente uit onze eigen moestuin, aangevuld met mooie, pure producten die de Auvergne te bieden heeft. En Peter grillt regelmatig zijn Indische kipsaté volgens familierecept op de bbq voor onze gasten. Loopt het water je al in de mond?

Als OERsterk Coach heeft Esther een voorliefde voor gezonde voeding en serveert altijd een ruim aanbod aan groente gerechten, aangevuld met vlees en/of vis. Voor vegetariërs is er dus ook genoeg keuze.

Op zaterdag, de aankomstdag, is er geen table d’hôtes maar kun je wel een smakelijke borrelplank bestellen. Dan kun je na een lange, vermoeiende reis, heerlijk onderuit zakken en hoef je niet meer te koken. Alleen nog maar te genieten onder het genot van heerlijke hapjes! We bieden je deze mogelijkheid bij je reservering aan. Vanwege inkopen is het bestellen van een borrelplank alleen vooraf mogelijk.

Wat we dan serveren? Hieronder wat kleur- en smaakrijke voorbeelden ;-)